Training Scouts Online

Download als een iCal bestand

Wanneer:18 nov 2017

Waar:Landelijk servicecentrum Scouting Nederland (LSC) Larikslaan 5 3833AM Leusden NL 0334960911 http://www.scouting.nlLandelijke bijeenkomsten en vergaderingen

Wat:

Vergroot je Scouts Online-vaardigheden met de trainingen van team Internet! Er zijn trainingen voor de verschillende modules uit Scouts Online, zoals de ledenadministratie, financiële module en evenementenregistratie. Alle trainingen zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op het landelijk servicecentrum in Leusden. Inschrijven kan vanaf begin 2017.

Is Leusden te ver weg of heb je specifieke vragen en ben je met minimaal 8 personen die hun vaardigheden willen verbeteren of wellicht Scouts Online vanaf de basis willen leren kennen? Dan komen we graag met onze trainers naar jullie toe! Neem daarvoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

Contactpersoon, aantal personen:
Aangemaakt door: