fotolijn

Scout-Up Your Summer

In 2018 een supervet kamp beleven? Upgrade jouw zomerkamp door met je scouts en/of explorers deel te nemen aan Scout-Up Your Summer 2018!

Samen met andere land-, lucht- en waterscouts uit heel Nederland kun je een week lang op Scoutinglandgoed Zeewolde je zomerkamp houden. Tijdens Scout-Up Your Summer is er een basisprogramma met onder andere een hike, kampvuuravond, dagje pretpark, zwemmen, klimmen en nog veel meer uitdagende activiteiten. Aanvullend daarop bieden we jouw groep optionele 'Up'-activiteiten aan. Upgrade je zomerkamp en ga lasergamen, paintballen of airsoften of ga voor cultuur en bezoek een stad in de buurt. Naast een te gek eigen zomerkamp met 'Up'-activiteiten ontmoet je scouts uit andere groepen en is er volop gezelligheid.

Scout-Up Your Summer wordt als weekkamp drie keer georganiseerd in de periode van 7 tot en met 28 juli 2018 op Scoutinglandgoed Zeewolde. Je kunt daardoor kiezen in welke week je met je groep op kamp komt. De weken zijn steeds de eerste weken van de basisschoolvakanties van noord, midden en zuid Nederland.

Ga voor meer informatie en om je in te schrijven naar de website.