fotolijn

Vertrekstress

Zo. Ik probeer al een paar dagen paklijsten te maken, spullen bij elkaar te zoeken en zaken te regelen, maar tijdens een verhuizing (ik dacht dat ik het goed gepland had, maar helaas) is dat toch altijd wat gecompliceerder dan dat je verwacht. Op mijn nachtkastje liggen stapels met activeringscodes voor creditcards, verzekeringspassen, verhuisbewijzen, tickets en allerlei andere dingen die ik probeer uit te zoeken. Mijn partner wordt ondertussen helemaal gek van me nu ik ook droom over New York, hem keer op keer vertel wat een mooi mantelpak ik heb uitgezocht (écht mooi!) en hoe tijdens het eten ik over niets anders kan ratelen dan conventies die Nederland wel en niet heeft getekend, ‘events’ waar ik 'tickets’ voor moet regelen (het lijkt wel een Jamboree) en allemaal dingen die ik niet moet vergeten mee te nemen / te kopen / in te pakken. Het lijkt vrij duidelijk: ik lijd aan vertrekstress!

Nou klinkt dat allemaal erger dan het is hoor, ik vermaak me prima zo tijdens de praktische voorbereidingen en ik heb er erg veel zin in! Maar een beetje spannend is het wel…

Tot in New York!

Margot Hagenaars

Geschreven door : Margot Hagenaars

Margot Hagenaars is al jarenlang actief scout en mocht als vrijwilliger namens de World Association of Girl Guides and Girl Scouts (WAGGGS) naar de VN conferentie ‘Commission on the Status of Women’. Hier heeft ze namens Scouting meegepraat over meisjes en vrouwen.

Delen op: