Van bever naar bestuurder

Hey! Mijn naam is Sanne Hekman, begonnen als bever bij Scouting Azoelen in het prachtige Twentse Den Ham (in de 90'ies, sssttt) en nu woonachtig in Zwollywood (Zwolle, voor niet-Zwollenaars). Scouting heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben: een enthousiaste kartrekker met een vreemde voorliefde voor winterkamperen. Ik ben (kamp-)trainer en maakte kennis met de WAGGGS tijdens de Roverway op het zonovergoten Scoutinglandgoed Zeewolde. Poeh, wat was ik daarvan onder de indruk! Zij lieten me realiseren dat we écht onderdeel zijn van een wereldwijde organisatie die zich inzet om de wereld een mooiere plek te maken. Samen kunnen we impact maken! Jij op jouw speltak, je groep of regio. Elke week weer kun je ervoor kiezen: gezelligheid en leren van elkaar. Scouting is de mooiste leerschool die ik gehad heb. Nu mag ik aan de slag als Internationaal Commissaris WAGGGS en algemeen lid voor het landelijk bestuur. Ik heb er onwijs zin in om te zien wat wij kunnen leren van landen om ons heen. Graag kijk ik samen met jou wat de duurzame doelen van de Verenigde Naties (SDG’s) voor ons kunnen betekenen als maatschappelijk betrokken organisatie. Wat beweegt jou?

Groetjes,

Sanne

Sanne Hekman

Geschreven door : Sanne Hekman

Sanne Hekman is trainer bij de Regio Overijsselse Vechtstreek en vertelt in haar ScoutBlog over Trainingsvaardigheden XL, een verdiepende dag vol workshops, speciaal voor trainers.

Delen op: