Zomerkampkriebels

Jaja, het is weer bijna zover. Zomerkamp! Het hoogtepunt van het jaar. Waar je als stafteam naar toe hebt gewerkt. Alles staat. Het thema is uitgewerkt, de activiteiten zijn geregeld en je tas staat klaar.

Als scout ben je al een maand aan het vragen waar je nou eigenlijk naar toe gaat. Ben je op zoek naar hints van je staf. Maak je plannen met je mede scouts over de tentindeling, hoe je snoepjes gaat meesmokkelen en wie wat meeneemt en bedenk je alvast een slimme tactiek om het avondspel te winnen.

De staf bedenkt lekkere maaltijden om het kamp mee te vullen. Als scout vraag je je af of je wat lekkers te eten krijgt. Als staf probeer je een tof zwembad uit te zoeken. Als scout vraag je je af hoeveel glijbanen het zwembad zal hebben waar jullie heen gaan, of gaan jullie überhaupt wel zwemmen dit jaar? Want ja, dat blijft toch het hoogtepunt van zomerkamp. Als staf ben je het hele weekend bezig een toffe hike neer te zetten. Als scout hoop je vooral dat de hike zo kort mogelijk is.

Iedereen kent het wel, de laatste weken voor zomerkamp. De kriebels beginnen te komen en verschillende gedachtes stromen door je hoofd. We zijn allemaal enorm benieuwd hoe het zomerkamp dit jaar zal zijn.

Maar wat we allemaal weten is dat zomerkamp het hoogtepunt is van het jaar waar iedereen naar toe heeft geleefd. En nu is het zo ver! Ook dit jaar word het fantastisch.

Ik wens jullie allemaal een top zomerkamp toe, ga er van genieten!

Liefs Pien

Pien Wishaupt