Myrthe vertelt: Haarlem Jamborette

Hallo ik ben Myrthe Bakker, ik ben 14 jaar en kom uit Hoofddorp. Ik zit bij Scoutinggroep Wabo uit Heemstede.

Al twee jaar lang verheugde ik me op een Scoutingkamp waarvan veel mensen om mij heen zeiden dat het een kamp was om nooit te vergeten, namelijk de Haarlem Jamborette.

En inderdaad, het is een kamp om nooit te vergeten. Zoveel gelachen en plezier gehad. Nieuwe vrienden gemaakt. Andere culturen leren kennen. Heel veel Engels gepraat. Een storm overleefd die in 100 jaar niet zo sterk was. Koude nachten overleefd. Van feesten in de Mokkie (bar) tot reflexmomenten op zondagochtend. Van Nemo tot Walibi. Van waterspelletjes en pijl en boogschieten tot mountainbiken en worstelen in het modder. Met andere woorden: een geweldig kamp waar ik nog lang van na kan genieten.

Groetjes Myrthe Bakker –xx-

hj

Myrthe is 14 jaar en scout bij Scouting Wabo uit Heemstede. Samen met de meisjesscouts was zij dit jaar op zomerkamp naar de Haarlem Jamborette, een internationaal kamp met meer dan 3000 deelnemers uit de hele wereld.

Geschreven door : Gast

Delen op: