Vind een groep in de buurt

Voor ouders & verzorgers

Bij Scouting leert jouw kind iedere week iets nieuws! Kinderen ontwikkelen zich er continu door het doen van uitdagende activiteiten. De ene week gaat je kind koken met Rozemarijn, de volgende keer maakt het een fantasiewereldreis met Sterre en Steven Stroom en de keer erna leert hij of zij alles over dieren bij Bas Bos en Rebbel. En dat alles gebeurt spelenderwijs en met heel veel plezier.

Benieuwd of Scouting echt iets voor jouw kind is? Laat hem of haar dan een keertje meedraaien, want je beleeft Scouting pas echt door mee te doen! Klik hier om een groep bij jou in de buurt te vinden.

Ook als je kind al op Scouting zit, spelen er soms vast wel eens wat vragen. Wat is Scoutfit? Wie is Stuiter? Gaat mijn kind echt een weekend logeren in het clubhuis? Op deze pagina vind je de belangrijkste dingen die je als ouder echt moet weten!

Delen op: