fotolijn

Meerjarenbeleid

Het medialandschap is de laatste jaren erg veranderd. Kinderen en jongeren van nu zijn ‘digital natives’; een wereld zonder internet, mobiele telefonie en GPS is niet meer voor te stellen. Tegelijkertijd is het individuele perspectief steeds meer centraal komen te staan. Ook op maatschappelijk vlak is Nederland volop in beweging. De burger is mondiger en kritischer dan ooit te voren. Een razend interessante tijd dus, ook voor Scouting!

#Scouting2025: samen naar de toekomst van Scouting

Hoe ziet Scouting er in 2025 uit? Hoe zorgen alle scouts er met elkaar voor dat over 10 jaar nog steeds heel veel meiden en jongens elke week enorm veel plezier beleven met geweldige activiteiten? In december 2015 zal de landelijke raad van Scouting Nederland op hoofdlijnen een besluit nemen over de plannen voor de toekomst van Scouting – het meerjarenbeleid. De beste plannen maak je samen en daarom kunnen alle leden van Scouting meedenken over de toekomst van Scouting in het project #Scouting2025

2017-2019

De plannen in het kader van #Scouting2025 zijn voor een eerste periode van 2017-2019 vastgelegd in een meerjarenbeleid: ' van Toekomstvisie naar Praktijk '. 

Delen op: